Uutiset

Kvarteret Victoria sai rakennusluvan

Helsingin Jätkäsaareen rakennettava kulttuuri- ja liiketoimintaa sekä asumista palveleva Kvarteret Victoria sai rakennusluvan 25. marraskuuta. Lupaa haettiin ensimmäiselle rakennusvaiheelle, joka käsittää noin puolet korttelista.

Kahdeksankerroksinen Kvarteret Victoria yhdistää useita toimintoja yhteen kortteliin. Kahdessa alimmassa kerroksessa on kaikille avoin kulttuurikeskus, johon on suunniteltu monitoimisali, galleriatilaa ja ravintola. Alakerroksiin on suunniteltu myös päiväkoti sekä liike- ja toimistotiloja. Yläkerroksiin rakennetaan asuntoja.

Kohteen 209 asuntoa ovat mm. taiteilija-, ateljee-, opiskelija- ja hitas-asuntoja. Kaksitoista asuntoa toteutetaan ryhmärakennuttamisena.

Korttelin julkisivujen päämateriaali on muurattu, kapea ja tumma ruukintiili katujen puolella sekä vaalea tiili ja rappaus sisäpihan puolella. Jätkäsaaren muiden kohteiden tapaan kattokerrokseen tulee erilainen julkisivumateriaali, Victoriassa käytetään peltiä.

 

Uutiset

07.05

Garden Party Korttelissa

Kvarteret Viktoria rf ja stiftelsen Kvarteret Viktoria järjestävät 21 toukokuuta 2018 klo 18.00 Garden Party juhlat […]

Lue lisää...
14.08

Tästä päivästä lähtien raitiovaunu pysähtyy suoraan Kvarteret Victorian eteen!

Oletko utelias Victoria-kortteista? Hyppää ratikkaan nro 9 ja pääset suoraan oven eteen! 14.8.2017 lähtien raitiovaunu nro […]

Lue lisää...
06.06

Tänään ensimmäiset organisaatiot muuttavat Victoria-kortteliin!

Victoria-korttelissa toimii kesäkuusta 2017 lähtien asuntojen, päiväkodin ja ravintolan lisäksi myös joukko organisaatioita joilla on toimistonsa […]

Lue lisää...
Lisää uutisia…