Service

Ett tryggt daghem

Det svenskspråkiga daghemmet Pärlan som är en del av Kvarteret Victoria erbjuder dagvård åt ca. 70 barn. En del av kvarterets innergård utgör en fin lekplats för både dagisbarnen och utanför dagistid för alla barnen i kvarteret. Att ha ett daghem i kvarteret underlättar garanterat många småbarnsföräldrars hektiska liv. Läs mer om daghemmet här.

Restaurang

Restaurang Skøgul erbjuder nordisk och modern husmanskost i en hemtrevlig miljö, och leds av värdparet Marja och Patrick Karlsson.
Vår mat är nordisk husmanskost, lokala och högkvalitativa ingredienser har en central roll hos oss, och vi har nära relationer till deras producenter, jägare och fiskare.
Vår dryckesmeny är utarbetad med omsorg av Jenna Kemppainen, och den innehåller förutom passliga och lätta viner även ett varierande urval av drycker från runtom Finland. Vi satsar dessutom på intressanta och alkoholfria alternativ.

Vi önskar er varmt välkomna till Skøgul!

Annan service

Kvarteret Victoria kommer att erbjuda en imponerande mängd olika konst- och kulturevenemang samt utställningar. Läs mera här.

Nyheter

30.04

Garden Party på Kvarteret Victoria

Den 21.5.2018 klockan 18.00 ordnar Kvarteret Victoria rf. och Stiftelsen Kvarteret Victoria ett Garden Party på […]

Läs mera...
14.08

Från och med idag stannar spårvagnen rakt utanför Kvarteret Victoria!

Nyfiken på Kvarteret Victoria? Hoppa på spårvagn nr 9 och åk raka spåret hit! Fr.o.m. 14.8.2017 […]

Läs mera...
06.06

Idag flyttar de första organisationerna in i Kvarteret Victoria!

Kvarteret Victoria inrymmer fr.o.m. juni 2017 förutom bostäder, daghem och restaurang även en rad organisationer med […]

Läs mera...
Mera nyheter...