Taide ja kulttuuri

Teatteri Viirus toimii Jätkäsaaressa ja vastaa Victoria-korttelin taiteellisista tiloista. Viiruksen toimintaan Jätkäsaaressa kuuluu paitsi omat näytelmät myös yhteistyö muiden ammattilaisryhmien ja teattereiden kanssa, mm. tilojen vuokraamisen muodossa.

Lisätietoja teatterista ja tilojen vuokraamisesta löytyy osoitteessa www.viirus.fi.

Teatteri

Kvarteret Victorian kulttuurikeskuksen ytimessä on noin 350 neliön monitoimisali joka mahdollistaa monenlaisen esittävän taiteen harjoittamisen.

Taidegalleria

Kvarteret Victorian taidegalleriaa voidaan käyttää sekä näyttelytilana että osana teatteritoimintaa. Taidegalleria sijaitsee Teatteri Viiruksen tilojen yhteydessä ja he myös vastaavat galleriasta.

Studio 1

Black box on noin 65 neliön kokoinen, äänieristetty tila. Sopii hyvin esimerkiksi harjoituksiin ja pieniin näytelmiin, isompiin kokouksiin tai muihin tilaisuuksiin.

Studio 2

Noin 52 neliön tila on tarkoitettu erilaisiin työpajoihin, harjoituksiin ja isompiin kokouksiin.

Amfiteatteri

Victoria-korttelin sisäpihalla on amfiteatteri, jossa voidaan esittää pienimuotoisia näytelmiä.

Black Box

Stiftelsen Kvarteret Victoria tarjoaa erilaisille projekteille kulttuuri- tai taidekäyttöön Black box -tilan, johon on oma sisäänkäynti sisäpihalta. Tilaan mahtuu 65 henkilöä ja se soveltuu monenlaisiin tapahtumiin. Tiedustelut sähköpostilla osoitteesta info@kvarteretvictoria.fi.

Muut palvelut

Katutasossa toimii Teatteri Viiruksen hallinnoima harjoitustila “Reprum”. Täällä teatteriryhmät ja muut kulttuuritoimijat voivat harjoitella tuotantojaan hyödyntäen monipuolista modernia teatteritekniikkaa.

Uutiset

20.04

Edullista toimistotilaa vuokrataan

Stiftelsen Kvarteret Victoria sr vuokraa edullista toimistotilaa ruotsin- tai monikieliselle aatteeliselle organisaatiolle. Huone on 20 m2 […]

Lue lisää...
Lisää uutisia…