Organisaatiot

Victoria-korttelissa toimii myös organisaatiokeskus jossa yhdeksällä organisaatiolla on toimistonsa. Yhteen sijoitetut toimistotilat antavat hyvät puitteet tavallista läheisempään yhteistyöhön. Organisaatiot tukevat myös korttelin pyrkimystä olemaan yksi Helsingin keskeisiä taide- ja kulttuuritoimipisteitä.

 

Teater Viirus
Viiruksella
on monitoimisalin, amfiteatterin, gallerian ja kahden studion lisäksi myös toimistonsa ja henkilökunnan tiloja Victoria-korttelissa.

Finlands svenska Marthaförbund
Marttaliiton sisarjärjestö Finlands svenska Marthaförbund toimii Victoria-korttelissa. Heillä on täällä sekä toimisto, että huippumoderni opetuskeittiö. He panostavat myös digitaaliseen tekniikkaan joka toimii apuna opetuksessa paikan päällä ja mahdollistaa verkko-opetusta.

DOT – Föreningen för drama och teater
DOT
koostuu draamapedagogeista, näyttelijöistä ym. teatterin ja koulutuksen parissa työskentelevistä henkilöistä. He järjestävät mm. esityksiä, jatkokoulutusta ja räätälöityjä ohjelmia kouluille, teattereille ja muille organisaatioille.

Finlandssvenskt filmcentrum
Finlandsvenskt filmcentrum
edistää aktiivista ja elävää elokuvakulttuuria ruotsiksi Suomessa. He palvelevat mm. elokuvia rakastavia yksityishenkilöitä, kuntia, kirjastoja, kouluja ja yhdistyksiä. Filmcentrum jakaa toimistonsa elokuvayhdistyksen Walhallan kanssa. Walhalla on myös Filmcentrumin tärkein yhteistyökumppani.

Sydkustens landskapsförbund
Sydkustens landskapsförbund
on etujärjestö kaksikielisille kunnille Etelä-Suomessa. Toiminnan painopisteinä ovat kulttuuri- ja koulutuskysymykset.

SAMS – Samarbetsförbundet kring funktionshinder
SAMS
on etujärjestö joka palvelee kansallisia suomenruotsalaisia vammaisjärjestöjä.

Finlandssvenskt samarbetsforum
Föreningen Samarbetsforum edistää elävää ja toimivaa kaksikielisyyttä. Pyritään myös laajentamaan ja syventämään ymmärrystä ruotsinkielisen väestön tarpeesta saada palveluja omalla äidinkielellä.

ACE-Production
ACE-Production on agentuuri joka omistaa ja hoitaa teoksia, konsepteja ja oikeuksia teatterin ja näyttämötaiteen alalla. Yritys tuottaa sekä yksin että yhteistyössä kansallisia ja kansainvälisiä teoksia jotka soveltuvat kulttuurivientiin ja –tuontiin.

Forum businesslehti
Forum on liikkeenjohdon ja elinkeinoelämän ainoa ruotsinkielinen businesslehti Suomessa. Lehti kertoo uran ja työelämän trendeistä kiinnostuneille päättäjille taloudesta, yrittäjyydestä, tekniikasta, innovaatioista, tutkimuksesta ja johtajuudesta – sekä näiden keskinäisistä suhteista.

Uutiset

07.05

Garden Party Korttelissa

Kvarteret Viktoria rf ja stiftelsen Kvarteret Viktoria järjestävät 21 toukokuuta 2018 klo 18.00 Garden Party juhlat […]

Lue lisää...
14.08

Tästä päivästä lähtien raitiovaunu pysähtyy suoraan Kvarteret Victorian eteen!

Oletko utelias Victoria-kortteista? Hyppää ratikkaan nro 9 ja pääset suoraan oven eteen! 14.8.2017 lähtien raitiovaunu nro […]

Lue lisää...
06.06

Tänään ensimmäiset organisaatiot muuttavat Victoria-kortteliin!

Victoria-korttelissa toimii kesäkuusta 2017 lähtien asuntojen, päiväkodin ja ravintolan lisäksi myös joukko organisaatioita joilla on toimistonsa […]

Lue lisää...
Lisää uutisia…